Groepstraining

Waarom een groepstraining?

Ik geef een aantal groepstrainingen voor verschillende leeftijdsgroepen. Een groepstraining komt van pas als je  iets wil leren en graag onder de mensen bent. De groepstrainingen zijn dynamisch opgebouwd en zorgen voor een echte boost. Het voordeel van een groepstraining is dat je merkt dat je niet alleen bent. Je kunt je ervaringen delen met anderen en van anderen leren. Ik werk met kleine groepen (max 12 personen) en dat zorgt ervoor dat er snel een hele vertrouwde en gezellige sfeer ontstaat. Veel opdrachten doe je samen met anderen en je oefent geleerde technieken met elkaar in de vorm van rollenspel

Assertiviteit training kinderen  2013-04-28 Daniëlle + 546 site

Zeker voor kinderen is een groepstraining een aanrader als het gaat om het krijgen van meer zelfvertrouwen of het ontwikkelen van betere sociale vaardigheden. Kinderen leren tijdens een groepstraining spelenderwijs hoe ze op een prettige manier met elkaar – en met volwassenen – om kunnen gaan zonder sociaal wenselijk gedrag te vertonen of juist respectloos over te komen. Pestgedrag wordt ook altijd uitgebreid behandeld tijdens deze groepstraining. Kinderen die gepest worden leren hoe ze daar op een andere manier mee om kunnen gaan – door het bijvoorbeeld niet persoonlijk te maken – en kinderen die anderen pesten leren hoe ze diezelfde aandacht kunnen krijgen op een positieve manier.

Alle groepstrainingen kunnen ook persoonlijk worden gevolgd. Kijk voor meer informatie onder het kopje persoonlijke trainingen of bel of mail voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.