Coaching +

DARE

Wil je een eigen bedrijf beginnen of dat diploma nu eindelijk eens halen? Natuurlijk kunnen we dan gesprekken voeren, maar waarschijnlijk heb je er veel meer aan als we jouw droom samen omzetten naar een concreet doel. Een doel waar we direct mee aan de slag gaan. We zetten de eerste stappen samen. Ik ben er voor je, ik ondersteun je en motiveer je. Ik geef je feedback en ga met je mee op de momenten dat jij dat nodig hebt.

2B YOU!

Wil je stoppen met roken of gewicht verliezen? Zit je in een burn-out en wil je weer van het leven gaan genieten? Dan geldt hetzelfde. Er moet iets gedaan worden, praten alleen helpt niet. Begint je ochtendritueel met het roken van een sigaret of met een te zwaar ontbijt? Dan bel ik ’s ochtends bij je aan om te kijken hoe we dat ritueel kunnen veranderen.

Kortom, ik ben er voor jou. Samen komen we erachter wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarna gaan we meteen over tot actie. Benieuwd waar ik je nog meer in kan begeleiden? Kijk op jongeren of volwassenen. Je kunt me natuurlijk ook bellen of mailen.

 

 


Geloof in jezelf. Leef je droom. Dare2B!