De virtuele maagband

Velen zijn je al voorgegaan en de virtuele maagband blijkt nog succesvoller dan verwacht. In het basistraject afvallen met hypnose van Dare2BYou verliezen cliënten gemiddeld 1 kilo per week.

Afvallen met hypnose

Er zijn veel therapeuten die dit aanbieden en dat doen ze allemaal anders. Dare2BYou gelooft niet dat je op je streefgewicht kan blijven als je alleen met het onderbewustzijn werkt (hypnose). Afvallen met de virtuele maagband zal alleen blijvend succes hebben als je ook bereid bent om op bewust niveau veranderingen aan te brengen.

Afvallen met de virtuele maagband inclusief  coaching op bewust niveau

Dare2BYou biedt een traject aan dat alles behelst. Voor 1 prijs ben je klaar. Het basistraject afvallen met hypnose omvat het in kaart brengen van je bewuste eet-en beweeggedrag , je wordt gecoached en de virtuele maagband wordt geplaatst. Dit alles voor een hele mooie prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>