Hoe werkt de virtuele maagband?

Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Laat je maag verkleinen met de virtuele maagband en de kilo’s vliegen er vanaf.

Afvallen met de virtuele maagband

Misschien heb je het al gelezen in de media. De virtuele maagband is een daverend succes! Door middel van een combinatie van hypnose- en coachtechnieken wordt je onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd en vliegen de kilo’s er vanaf zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Hoe werkt een chirurgische ingreep om af te vallen?

Er zijn verschillende manieren om af te vallen met behulp van chirurgie. Als je vaak trek hebt en je eet veel dan heb je een grotere maag dan iemand die minder vaak trek heeft en daardoor minder eet. Een maag past zich aan, aan het eetgedrag van de persoon.

Als je last hebt van overgewicht en je wil daar vanaf dan is het (mits je overgewicht niet door medische redenen veroorzaakt wordt) zaak dat je minder gaat eten. Dit is heel lastig als je een grote maag hebt want jouw maag geeft het “VOL” signaal pas door aan je hersenen als je maag ook echt helemaal gevuld is.

Met een maagband wordt je eigen maag  gedeeltelijk afgekneld met een band waardoor er een kleiner maagje ontstaat  dat het eten opvangt dat je eet. Dat maagje is veel kleiner dan je echte maag en het “VOL” signaal wordt dan ook veel eerder naar je hersenen gestuurd dan dat je totale  maag vol zou zitten. Dit zorgt ervoor dat je zonder moeite en zonder hongergevoel heel wat kilo’s zult verliezen.

Een operatieve maagverkleining, maagband of maagballon zijn allemaal pittige chirurgische ingrepen. Het werkt goed maar het neemt ook aardig wat risico’s met zich mee. Bovendien zijn dat soort operaties erg prijzig.

Pijnloos afvallen met de virtuele maagband Dare2BYou

Hoe werkt de virtuele maagband?

De virtuele maagband, maagverkleining of maagballon werkt hetzelfde als de chirurgische ingreep met het verschil dat er niet in je gesneden hoeft te worden.

Tijdens de sessies word je in een lichte trance  (hypnose) gebracht. Dit is niet eng maar juist heel ontspannend. Terwijl jij jezelf in een staat tussen slapen en wakker zijn bevind worden je lichaam en hersenen geherprogrammeerd.

Er wordt een virtuele maagband/maagballon in je lichaam geplaatst. Het mooie hiervan is dat je hersenen hier op dezelfde manier op reageren als op een echte operatie.

 

Artikel vriendin virtuele maagband

 

Klinisch bewezen

Sheila Granger is één van de goeroes op het gebied van de virtuele maagband. Zij heeft klinische onderzoeken in ziekenhuizen verricht waaruit blijkt dat een virtuele maagband bij 95% van de cliënten net zo effectief is als een chirurgische ingreep.

Wil je meer informatie over de virtuele maagband of wil je een afspraak  maken voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek? Je kunt mij altijd bellen of mailen