Wie ben ik

Mijn Visie 

Het is mijn overtuiging dat iedereen het in zich heeft om het leven te gaan leven waarvoor hij of zij geboren is. Met mijn liefde voor mensen en voor het leven, mijn levenservaring, mijn sensitiviteit en mijn professionele achtergrond inspireer en motiveer ik anderen om het maximale uit zichzelf en hun omgeving te halen. 

 

Mijn jeugd

Ik heb een hoop in mijn leven meegemaakt. Na de scheiding van mijn ouders ben ik op mijn twaalfde van huis weggelopen. Ik heb op straat geleefd,  in verschillende kindertehuizen gewoond en kwam als tiener in aanraking met drugs en met de verkeerde mensen. Kortom, ik was iemand van twaalf levens, dertien ongelukken. Mijn ouders stierven beide op jonge leeftijd en als alleenstaande tienermoeder heb ik het niet makkelijk gehad. Maar ik had dromen en die wilde ik waarmaken. Ondanks alles maar ook dankzij alles, ben ik in mezelf blijven geloven.

 

Mijn dromen

Inmiddels ben ik 42 en de trotse moeder van drie jongens. Ik heb een mooie carriere als redacteur en hoofdredacteur van vooraanstaande bladen achter de rug en maak nog altijd mijn dromen waar. Zo ben ik in 2009 een andere weg ingeslagen en ben sinds 2012 zelfstandig (life)coach & trainer. Ik heb een succesvolle praktijk, krijg leuke opdrachten en ik geniet van elke werkdag.  Ik haal het maximale uit mijn leven en vind het heerlijk om mensen te motiveren en te stimuleren datzelfde te doen. 

 

Danielle Valle Ortega

 

Leef je droom. Dare2B!

 

Danielle Dare 2B You

 

2013-04-28 Daniëlle + 559 site

 

2013-04-28 Daniëlle + 566