Wie ben ik

Mijn visie

Het is mijn overtuiging dat iedereen het in zich heeft om zijn of haar situatie te veranderen en een droom waar te maken. Ik zie een droom als een doel zonder deadline. Dit houdt in dat je in mijn optiek elke droom waar kunt maken. Hoe groot of klein die droom ook is. Met mijn liefde voor mensen en voor het leven, mijn levenservaring, mijn sensitiviteit en mijn professionele achtergrond inspireer en motiveer ik anderen het maximale uit zichzelf te halen. Niet alleen door te praten, maar vooral ook door te doen.

Mijn jeugd

Ik heb een hoop in mijn leven meegemaakt. Na de scheiding van mijn ouders ben ik op mijn twaalfde van huis weggelopen. Ik heb op straat geleefd,  in verschillende kindertehuizen gewoond en ben als tiener mishandeld en misbruikt. Ik kwam in aanraking met drugs en met de verkeerde mensen. Kortom, ik was iemand van twaalf levens, dertien ongelukken. Mijn ouders stierven beide op jonge leeftijd en als alleenstaande tienermoeder heb ik het niet makkelijk gehad. Maar ik had dromen en die wilde ik waarmaken. Ondanks alles, en misschien ook wel dankzij alles, ben ik in mezelf blijven geloven.

Mijn dromen

Inmiddels ben ik 40 en de trotse moeder van twee jongens. Ik heb een mooie carriere als redacteur en hoofdredacteur van vooraanstaande bladen achter de rug en maak nog altijd mijn dromen waar. Zo heb ik mijzelf in 2009 omgeschoold en heb ik sinds 2012 een succesvolle praktijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf elke dag op nieuw weer uitdaag en doe wat ik leuk vind. Ik geniet weer van elke “werkdag”. Want ik doe, doe ik met passie. Ik inspireer en motiveer mensen door de kennis – en de levenservaring – die ik heb opgedaan op een positieve en stimulerende manier te delen. Zo zorg ik ervoor dat mijn geheim wordt doorverteld. Iedereen verdient het om een droom waarmaken en ik help daar graag bij!

Dare2Dream. Dare2B!

 

 

 

 

 

thumbnail

Mijn missie

Mijn hobby is leven. Mijn levensdoel is anderen inspireren en motiveren het maximale uit zichzelf te halen en het leven te leven waarvoor zij geboren zijn.

Danielle Gelot

Leef je droom. Dare2B!