Stoppen met roken

Wil jij stoppen met roken ?

Maar is het je tot nu toe niet gelukt?

Stoppen met roken door middel van hypnotherapie werkt echt!

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en maak voor goed een einde aan je rookverslaving.

Powersessie stoppen met roken;  intake, coaching en hypnotherapie in 1 sessie van 90 minuten

Tijdens deze sessie bespreken we eerst je rookgedrag, de reden(en) waarom je wilt stoppen, eerdere stoppogingen en de reden waarom je het niet hebt volgehouden. Die persoonlijke informatie neem ik mee in de hypnosesessie van 45 minuten die daarop volgt. Tijdens deze sessie koppel ik je emoties los van je rookgedrag. Je zult merken dat je hierna gevoelsmatig geen trek meer hebt in een sigaret. Omdat hypnotherapie alleen het onderbewustzijn (gevoel) beïnvloed leer ik je tijdens deze sessie ook een aantal trucjes om je bewustzijn (denken) te manipuleren. Dit zodat je ook geen last meer hebt van de gedachte dat een sigaret lekker is. Na deze sessie zal je merken dat het stoppen met roken nog nooit zo makkelijk is geweest.

Powersessie stoppen met roken en gewichtsbeheersing/afvallen; intake, coaching en hypnotherapie in 1 sessie van 120 minuten

Tijdens deze sessie bespreken we eerst je rookgedrag, de reden(en) waarom je wilt stoppen, eerdere stoppogingen en de reden waarom je het niet hebt volgehouden. Daarna bespreken we je eetgedrag, de eventuele angst om aan te komen en je valkuilen op dit gebied. Die persoonlijke informatie neem ik mee in de hypnosesessie van 60 minuten die daarop volgt. Tijdens deze sessie koppel ik je emoties los van je rook-,en eetgedrag. Je zult merken dat je hierna gevoelsmatig geen trek meer hebt in een sigaret en ook niet de behoefte voelt om in plaats daarvan te gaan eten. Omdat hypnotherapie alleen het onderbewustzijn (gevoel) beïnvloed leer ik je tijdens deze sessie ook een aantal trucjes om je bewustzijn (denken) te manipuleren. Dit zodat je ook geen last meer hebt van de gedachte dat een sigaret lekker is of dat je behoefte hebt aan snoep, drop etc. Na deze sessie zal je merken dat het stoppen met roken nog nooit zo makkelijk is geweest en dat je er geen grammetje van aan hoeft te komen.

Powersessie stoppen met roken en gewichtsbeheersing/afvallen + extra opfris sessie; intake coaching en hypnotherapie in 1 sessie van 120 minuten + een extra sessie van 60 minuten in te wisselen op het moment dat jij dat nodig hebt

Tijdens deze sessie bespreken we eerst je rookgedrag, de reden(en) waarom je wilt stoppen, eerdere stoppogingen en de reden waarom je het niet hebt volgehouden. Daarna bespreken we je eetgedrag, de eventuele angst om aan te komen en je valkuilen op dit gebied. Die persoonlijke informatie neem ik mee in de hypnosesessie van 60 minuten die daarop volgt. Tijdens deze sessie koppel ik je emoties los van je rook-,en eetgedrag. Je zult merken dat je hierna gevoelsmatig geen trek meer hebt in een sigaret en ook niet de behoefte voelt om in plaats daarvan te gaan eten.

Omdat hypnotherapie alleen het onderbewustzijn (gevoel) beïnvloed leer ik je tijdens deze sessie ook een aantal trucjes om je bewustzijn (denken) te manipuleren. Dit zodat je ook geen last meer hebt van de gedachte dat een sigaret lekker is of denkt dat je behoefte hebt aan snoep, drop etc. Na deze sessie zal je merken dat het stoppen met roken nog nooit zo makkelijk is geweest en dat je er geen grammetje van aan hoeft te komen.

Extra sessie

Het is wetenschappelijk bewezen dat je pas na 9 maanden kunt spreken van een blijvende gedragsverandering. Dat houdt in  dat je pas na 9 maanden niet gerookt te hebben kunt zeggen dat je voorgoed gestopt bent en niet meer verslaafd bent. Negen maanden duren best lang en het risico is dan ook groot dat je een terugval krijgt. Een opfris sessie doet dan wonderen.

Wil je meer informatie over stoppen met roken door middel van hypnotherapie? Of wil je een afspraak  maken? Je kunt mij altijd bellen of mailen