Testimonials

 

Persoonlijke Assertiviteit training

Danielle heeft mij op een hele fijne manier geholpen met het opbouwen van mijn assertiviteit en zelfvertrouwen.
Ik gebruik tegenwoordig dagelijks de tips die ze me aangeleerd heeft, ze hielp me uitzoeken waar het probleem lag en hoe ik dit het beste kon oplossen.
Dit was alles van helpen hoe je een gesprek start tot het opbouwen van rapport met mensen.
Als je hulp nodig hebt met het opbouwen of versterken van je zelfvertrouwen raad ik volledig aan om naar Danielle te gaan, ik heb er geen moment spijt van gehad!
- Luuk, 18 jaar

Pubercoaching 

Wat ben ik blij dat we dit hebben gedaan. Jasmijn (13) heeft haar zelfvertrouwen terug en is thuis weer gezellig en aanspreekbaar. Ook op school gaat het weer goed met haar. Na zes sessies bij Danielle heb ik mijn dochter weer terug. Dank je wel!

Roos

Virtuele maagband

6 behandelingen bij Danielle,

2 maanden verder

en inmiddels 17 kilo lichter.

Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan.

Ik val nu af zonder dat ik honger heb, mijn eet- en beweeggewoontes zijn voor altijd veranderd .

Ik heb er een heel goed en positief gevoel over.

Mieke

 Virtuele maagband

Ik heb een programma van 5 weken gevolgd bij Dare2BYou om anders om te gaan met eten en af te vallen.  Vanaf de allereerste sessie heb ik al verandering gemerkt. Mijn zelfbeeld is positief, ik maak bewuste keuzes mbt wat ik eet en ik kan eindelijk ‘stoppen’ met het eten van grote, onnodige porties. Ik heb altijd het gevoel gehad dat mijn voedsel controle over mij had, dat ik lekkernijen moest eten en vooral eten als het gezellig was. Door deze behandeling heb ik (weer) de controle over wat ik eet, wanneer en hoeveel en gaat mijn energie niet naar onnodige interne conflicten of schuldgevoelens.

 

Danielle is een fantastische coach en heeft me met zorg, geduld en liefde begeleid. Ze stond open voor mijn verhaal en ik voelde me begrepen. Ik denk niet dat ik zonder haar hulp deze verandering had kunnen maken in mijn leven. Ik schrik soms zelfs van de ‘gezonde’ keuzes die ik maak, maar ben er supergelukkig mee. Ik voel me vrij!!

 Virtuele maagband

De virtuele maagband heeft mijn leven voorgoed veranderd. Na 5 sessies (januari/ februari 2014 ) ben ik van mijn eetverslaving af. Ik eet kleine gezonde porties en heb geen moeite met het laten staan van alle lekkernijen die ik normaal gesproken niet kon weerstaan. Ik ben inmiddels 27 kilo lichter en voel me gelukkig en gezegend. Dank je wel Danielle!

Sarah