Persoonlijke training

Waarom een persoonlijke training?

Naast groepstrainingen bied ik ook persoonlijke trainingen aan. Een persoonlijke training komt van pas als je iets wil leren en doelgericht te werk wil gaan. Tijdens groepstrainingen behandel ik alle stof globaal en leer je technieken in te zetten door die bijvoorbeeld tijdens rollenspellen te oefenen. Tijdens een persoonlijke training focussen we op wat jij nodig hebt en oefen je de geleerde technieken meteen in de situaties die voor jou van toepassing zijn.

8b0be6386108356d470cf195d760934cPersoonlijke assertiviteit training

Een goed voorbeeld is de assertiviteitstraining. Deze training kan je ook persoonlijk volgen. Een groot voordeel is dat we dan specifiek gaan kijken naar  situaties waarin jij graag assertiever zou willen zijn. Als dat bijvoorbeeld op school of op werk is dan ga je de technieken die ik je leer daar ook uitproberen. Samen evalueren we hoe het gegaan is en scherpen waar nodig zaken aan. Het tweede voordeel is dat je geen tijd kwijt raakt aan dingen die niet op jou van toepassing zijn. Een persoonlijke training is altijd op maat en omdat we specifiek met jou en jouw situatie(s) bezig zijn kost het ook veel minder tijd. De groepstraining op dit gebied behelst bijvoorbeeld achtentwintig lesuren terwijl een persoonlijke training over het algemeen maximaal twaalf uur ( bij mij op de praktijk) in beslag neemt.

Het verschil tussen een persoonlijke training en een coach traject

Persoonlijke trainingen lijken op coach trajecten met het verschil dat je een training volgt omdat je iets wil leren. Een coach traject zet je in omdat je een bepaald doel wil bereiken. Tijdens een persoonlijke training krijg je dan ook bijna altijd huiswerk mee. Geen zorgen, het zijn uiteraard leuke opdrachten die bij je passen en waar je iets van leert. Per keer neemt het niet meer dan 1 a 2 uur van je tijd  in beslag.

Voorbeelden persoonlijke trainingen

Zelfvertrouwen/ assertiviteit

Mindfulness /leven in het nu

NLP/ Communicatie

Solliciteren/ presenteren

Van je droom een doel maken

Ondernemen/ businessplan maken

 

Contact

Ben je geïnteresseerd geraakt? Weet je niet zeker wat voor training het beste bij jouw hulpvraag past? Heb je andere vragen of wil je jouw situatie eerst eens overleggen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Persoonlijke trainingen kunnen vanaf 12 jarige leeftijd door iedereen worden gevolgd. 

 

Daag jezelf uit. Durf te leren. Dare2B!