Workshops


Dare2Byou

Ben jij echt jezelf? Schitter jij in wat je doet?

Veel mensen leven niet het leven waarvoor ze geboren zijn. Dat is begrijpelijk. Vaak kom je na je studie in een baan terecht waar je niet met je hart voor hebt gekozen. Je bent er als het ware ingerold. Voor je het weet leef je een leven waarin je niet echt jezelf kunt zijn.

Door achter je levensdoel te komen bespaar je jezelf een hoop frustraties. Als je weet wat je doel is kan je met veel minder moeite en veel meer plezier kleur aan je leven geven. Je kunt dan werkelijk zijn wie je altijd diep van binnen bent geweest. Hierdoor voel je, je vrij en schitter je van binnenuit. 

Tijdens de workshop Dare2BYou kom je erachter wat je levensdoel is en hoe je dat doel realistisch kunt maken zodat je het kan gaan verwezenlijken.  Investering

De workshop wordt in Den Haag gehouden en duurt twee aaneengesloten dagen. Lesdagen zijn op zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur. Je betaalt € 250,- exclusief 21% BTW.

Studiemateriaal en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Neem contact op om je in te schrijven en/of meer informatie op te vragen. Studenten en mensen met een minimuminkomen kunnen indien gewenst hun betaling spreiden over drie maanden.


 


Dare2Choose

De druk om de juiste studiekeuze te maken wordt steeds hoger. Niet alleen hanteren opleidingen strengere regels, ook financieel wordt het steeds lastiger. Het is dan ook belangrijk vooraf te bepalen welke opleiding bij jou past.

Deze workshop is voor jongeren vanaf 14 jaar die een studierichting moeten kiezen maar nog niet weten wat ze willen (vo, mbo, hbo of  wo). We gaan op een creatieve manier aan de slag met vraagstukken als wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe bereik ik mijn doel.

Na afloop van de workshop

Weet je wat jouw talenten zijn
Weet je welke studierichting bij jou past
Heb je van jouw toekomstdroom een haalbaar doel gemaakt
Heb je een plan hoe je dat doel gaat behalen

 


Investering

De workshop wordt op drie zondagmiddagen van 12.00 – 17.00 uur in Den Haag gehouden . Je betaalt € 250,-exclusief 21% BTW. Studiemateriaal, fris, koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen.

Neem contact op om je in te schrijven en/of meer informatie op te vragen over de lesdagen en lesinhoud. Studenten en mensen met een minimuminkomen kunnen indien gewenst hun betaling spreiden over drie maanden.

 

 Dare 2B You

           Ontdek jezelf. Leef je droom. Dare2B!