Dagsessie

In 1 dag je doel helder

 

Het kan zijn dat je het zo druk hebt met werk of andere zaken, dat je er liever voor kiest om een keer een hele dag in te plannen. Een dagsessie kan heel goed van pas komen als je achter je levensdroom wilt komen of als je een doel wilt concretiseren. Het voordeel van een dagsessie  is dat we heel intensief kunnen werken.
Na zo’n dag ben je er zeker van dat je een duidelijk beeld hebt van waar je staat, waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan begeleiding, dan maken we daar apart een afspraak voor.

Investering 

Een dagsessie duurt gemiddeld 6 tot 8 uur. Mijn losse uurprijs is €60,-. Met een dagsessie bereken ik het aantal ingeplande uur keer mijn uurtarief. Een sessie van 6 uur komt dan neer op € 360,- en een sessie van 8 uur op €480 euro. Hoeveel uur we inplannen hangt af van wat jij nodig hebt.

Let op! Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten (à 20 cent per kilometer)
Studenten en mensen met een minimuminkomen kunnen indien gewenst hun betaling spreiden over drie maanden. Neem contact op over de voorwaarden.

 

Werkwijze

We beginnen met een intakegesprek dat telefonisch of bij mij op de praktijk plaatsvindt. De intake is gratis en vrijblijvend en duurt gemiddeld een half uur tot een uur. Na de intake ontvang je binnen een week een voorstel met daarin het omschreven plan, het aantal ingeschatte uren en het bijbehorende tarief.

Vind jezelf. Leef je droom. Dare2B!