Coaching

Coaching is een persoonlijke begeleidingsvorm  die er op is gericht  jouw persoonlijke effectiviteit te verhogen.  Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Als coach begeleid ik je tijdens jouw proces van A naar B door vragen te stellen, antwoorden te spiegelen en advies te geven. Het doel van coaching is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en jou  in beweging te brengen zodat jij je gestelde doelen ook werkelijk haalt.

Tijdens een coachingstraject gaan we aan het werk met de volgende thema’s;

  • Concreet maken van je doel
  • Obstakels opruimen en hulpbronnen aanboren
  • Je zelfbeeld aanpassen aan je einddoel
  • Je doel behalen

 

Coaching biedt uitkomst als je een doel voor ogen hebt en het lastig vindt om dat doel ook werkelijk te realiseren maar het helpt ook als je vastgelopen bent in een situatie (of met jezelf ).

Dare2BYou biedt verschillende vormen van begeleiding  aan

Dare2BYou coaching & training

Kies voor jezelf. Leef je droom. Dare2BYou!

Zo kan je kiezen voor een persoonlijke groei cursus    

individuele gesprekken, een dagsessie

of voor een coaching + traject.

Wat is coaching +?

Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het kan zijn om afspraken die je met jezelf hebt gemaakt (bijvoorbeeld tijdens coaching gesprekken) ook werkelijk na te komen en uit te voeren. Met coaching + krijg je net dat extra steuntje in de rug wanneer jij dat nodig hebt. Naast het voeren van coachingsgesprekken begeleid ik je dan ook tijdens het doen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je er tijdens de coaching gesprekken achter bent gekomen dat het werk wat je doet eigenlijk helemaal niet het werk is dat je wil doen. Eigenlijk zou je veel liever een eigen bedrijf opzetten en je neemt jezelf voor om een ondernemingsplan te schrijven zodat je voordelen en risico’s goed tegen elkaar kunt afwegen. Toch blijf je het maar uitstellen dat plan ook werkelijk te schrijven.

Met coaching + kom ik naar je toe en zetten we die eerste stap samen. Dit levert je zelfvertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen op. Als de eerste stappen gezet zijn gaat de rest bijna als vanzelf.

Wil je meer informatie over  coaching, trainingen of coaching +? Heb je vragen of wil je mij graag inzetten als jouw coach? Je kunt mij altijd bellen of mailen!