DARE 2B YOU

Mijn naam is Danielle Valle Ortega en mijn praktijk heet Dare2BYou. De naam van mijn praktijk zegt eigenlijk precies wat ik doe. Ik begeleid, inspireer en motiveer  jongeren en volwassenen tijdens de zoektocht naar zichzelf. Ik richt mij hierbij op veranderingsprocessen.

 Life coaching, Jobcoach Dare2BYou

Live2LoveLife

Wie kan ik begeleiden?

Ik begeleid kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Naast mijn werk als lifecoach, kindercoach en pubercoach geef ik ook trainingen, workshops en cursussen.

Waarom een coach?

Veranderingen zijn niet altijd makkelijk. Als je  echt een verandering wil bewerkstelligen (levenskoers veranderen, je eetgedrag veranderen, meer zelfvertrouwen of assertiviteit genereren ,van baan veranderen etc) of  met een verandering om wil leren gaan (baan kwijt geraakt, iemand verloren zijn, in de puberteit terechtkomen) ontkom je vaak niet aan een pittige confrontatie met jezelf en/of met je omgeving.

Zo’n confrontatie kan zorgen voor verwarring, onzekerheid, verdriet, woede en allerlei andere gedachten en/of emoties die je eigenlijk niet verder helpen. Het kan ook zijn dat je niet zo zeer last hebt van allerlei emoties maar dat je gewoon door de bomen het bos niet meer ziet. Als coach begeleid ik je van A naar B. Vaak zijn 6 tot 12 sessies al voldoende en kan je daarna zelf verder.

Kijk voor meer voorbeeldsituaties eens bij;

Life coaching
Afvallen met hypnose
Job coaching
Burn out symptomen
Werkwijze

Coaching

Tijdens 1-op-1 gesprekken van een uur sta jij centraal. Jij bepaalt van te voren waar je aan wilt werken. Samen brengen we dat doel in kaart. Zo kan het zijn dat je, je leven helemaal anders in wil gaan vullen, af wil vallen of een ander doel wil bereiken. Maar het kan ook zo zijn dat je te maken hebt met een onverwachte verandering waar je op een andere manier mee om wil leren gaan. Misschien zit je zoon of dochter in de puberteit en kan je daar moeilijk mee om gaan of misschien heb je teveel hooi op je vork genomen en ben je in een burn out terecht gekomen. In al dat soort gevallen biedt coaching uitkomst.

Ik begeleid je door jou te helpen  je doel(en ) helder te formuleren en ik begeleid je tijdens het proces van A naar B door vragen te stellen, antwoorden te spiegelen en advies te geven. Het doel van coaching is het vergroten van jouw persoonlijke effectiviteit en jou  in beweging te brengen zodat jij je gestelde doelen ook werkelijk haalt.

Coaching +

Praten en doen horen voor mij bij elkaar. Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om afspraken die je met jezelf maakt (bijvoorbeeld tijdens coaching gesprekken) ook werkelijk na te komen en uit te voeren. Naast  reguliere coaching gesprekken bied ik daarom ook coaching+ aan.

De coaching+ methode is uniek in Nederland. Het is een combinatie van praten en doen.  Eerst onderzoeken we wie jij bent en wat jij nodig hebt om een verandering te bewerkstelligen of  een doel te behalen . Daarna gaan we meteen over tot actie. Ik denk met je mee en ik doe met je mee.  Naast de gesprekken die we op de praktijk voeren ben ik er ook voor je op locatie wanneer jij dat nodig hebt.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je jezelf al weken voorneemt om die sollicitatiebrief nu eens echt te schrijven of opzoek te gaan naar de juiste (vervolg) opleiding  maar het toch steeds weer voor je uit blijft schuiven. Misschien heb je al meerdere keren met jezelf afgesproken dat je twee keer in de week wil sporten maar kan je jezelf onvoldoende motiveren, of ben je blijven haken op een vervelend punt in je businessplan of studieopdracht waardoor het al maanden op je bureau ligt.

Dare2BYou gaat verder dan coachen alleen

In al dit soort gevallen biedt de coaching + methode van Dare2BYou uitkomst.  We doen de dingen waar je tegenop ziet en/of die je uitstelt dan samen. Hierdoor overwin je de eerste obstakels. Dit levert je zelfvertrouwen, kracht, energie en doorzettingsvermogen op. Daarna kan je al snel zelf verder.

Wil je meer informatie over Dare2BYou en/of over coaching +

Ben je benieuwd naar de rest van het aanbod of zou je mij graag als coach in willen zetten? Je kunt mij telefonisch en per email bereiken.