Jongeren

Kindercoach

Wil jij de regisseur van je eigen leven worden? Ben je het zat om de droom van je ouders te leven? Wil je achter je eigen talenten komen, dat diploma nu eindelijk eens halen, je problemen thuis oplossen , van je verslaving afkomen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen of iets anders bereiken? Praten alleen helpt dan niet. Er zal iets gedaan moeten worden.

 

 

Begin vandaag!

Dare2BYou biedt puber-coaching gezinscoaching en jeugdhulpverlening aan. En nee, dat is geen zweverig gedoe. Sterker nog het is één en al actie! Met de coaching + methode van Dare2BYou gaan we direct aan de slag met jouw doelen of probleem situatie. We zetten de eerste stappen samen. Jij gaat het doen, maar je staat er niet alleen voor. Ik coach je op de momenten dat jij dat nodig hebt. Ik doe met je mee en ik denk met je mee. 


Binnen een maand resultaat

Het maakt niet uit hoe groot of klein je droom is, wat je doel is of wat je wilt veranderen. Met coaching+ bereik jij je eerste doelen al binnen een maand. Je zelfvertrouwen groeit, je krijgt weer zin in je leven en je ontwikkelt doorzettingsvermogen. Hierdoor ga je op een andere manier tegen dingen aankijken. Als jij je doelen realiseert ziet jouw wereld er opeens heel anders uit. Na een maand heb je vaak al geen coach meer nodig. Je weet dan hoe het werkt en dat je het kan!

 

 

Word jezelf. leef je droom. Dare2B!

 

 

 

new-month

 

Herken je jezelf in één van deze dingen? Of zit je ergens anders mee?

Je bent nergens  in geïnteresseerd
Je vindt het moeilijk om met regels om te gaan
Je hebt weinig zelfvertrouwen
Je zit over het algemeen niet lekker in je vel
Je vindt het moeilijk om sociale contacten te leggen
Je vindt het moeilijk om verleidingen te weerstaan
Het loopt thuis niet lekker
Iemand in je omgeving is ernstig ziek of overleden
Je vindt het moeilijk om duidelijk te zeggen wat je bedoelt
Het loopt op school niet lekker
Je weet niet wat je wilt met je leven

Neem dan contact op.  

 

 

kindercoach