Werkwijze

Intake

We beginnen met een intakegesprek. Dit gesprek kan bij mij op de praktijk of telefonisch plaats vinden. De intake duurt gemiddeld een halfuur tot een uur en is geheel kosteloos en vrijblijvend. Als het wederzijds klikt - en ik over de juiste ervaring beschik om aan je hulpvraag te voldoen  - maak ik op basis van de intake een inschatting van het benodigde aantal uur en de behandelvorm waarvan ik denk dat die het beste bij je past. Uiteraard beslis je zelf of je het daar mee eens bent. Alles kan altijd aangepast of verandert worden.

Losse coaching gesprekken

De losse coaching gesprekken duren een uur  en hypnose sessies duren anderhalf uur. De sessies vinden bij mij op de praktijk plaats. Als het lastig voor je is om naar de praktijk toe te komen, jij jezelf  prettiger voelt in je eigen omgeving of als je bijvoorbeeld liever buiten bent , dan kunnen we kiezen voor coaching op locatie.

Afhankelijk van wat jij nodig hebt beslissen we samen de frequentie van de coaching gesprekken. Zo kunnen we ervoor kiezen elkaar één keer in de week te zien of één keer in de twee weken. Als  je behoefte hebt aan een hogere frequentie (zoals bijvoorbeeld twee of drie keer in de week) dan raad ik je aan om voor een coaching-traject te kiezen. Dit is aanzienlijk voordeliger en met name geschikt voor het behalen van doelen op zeer korte termijn.

Coaching +

Soms is praten niet voldoende en heb je een extra steuntje in de rug nodig om bepaalde veranderingen ook werkelijk door te voeren.

Met coaching + gaan we verder dan praten alleen. Ik kom naar jou toe. Ik denk met je mee en ik doe met je mee. Zo kan het zijn dat je jezelf onvoldoende kan motiveren om dat rondje hard te lopen, misschien stel je bepaalde onderdelen van je businessplan of studieopdracht continu uit of wil je wel solliciteren of zoeken naar een vervolgopleiding maar ontbreekt het je aan inspiratie en/of motivatie.

In al dat soort gevallen kan coaching + uitkomst bieden. Ik kom naar jou toe, motiveer je en zet die eerste stappen samen met jou. Je overwint zo de eerste obstakels. Dit levert je zelfvertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen op. Het is veel makkelijker om iets vol te houden als de eerste stappen succesvol zijn gezet. Kies voor jezelf. Leef je droom. Dare2B!