Werkwijze

Hoe werk ik?

Praten en doen horen voor mij bij elkaar. Ik begeleid je niet alleen door gesprekken met je te voeren. We zetten ook de eerste stappen samen. Eerst onderzoeken we wat jij nodig hebt om bijvoorbeeld een verandering te bewerkstelligen of een droom te realiseren. Daarna gaan we meteen over tot actie. Hierdoor wordt jouw drempel minder hoog en ga je vrijwel direct ervaren hoe het voelt om in je kracht te staan. Je wordt gecoached op de momenten dat jij dat nodig hebt, je overwint de eerste obstakels en krijgt meer zelfvertrouwen. Binnen een maand bereik jij al je eerste doelen. Dit resulteert in vertrouwen, moed, energie en doorzettingsvermogen. De rest volgt dan al snel vanzelf.

 

 

 

 

 

Intake

We beginnen met een intakegesprek. Dit gesprek kan telefonisch of bij mij op de praktijk plaatsvinden. De intake is gratis en vrijblijvend en duurt gemiddeld tussen een halfuur en een uur. Na de intake ontvang je binnen een week een voorstel met daarin het omschreven plan, het aantal ingeschatte uren en het daarbij horende tarief.

Coaching +

De coaching + methode is intensief en doelgericht. Afhankelijk van wat jij nodig hebt zien we zien we elkaar gedurende een aaneengesloten maand zo’n drie uur tot vijf uur per week. Een maand is over het algemeen voldoende om je eerste doelen te halen. Daarna kan je zelf weer verder.

Investering

Ik hanteer een korting van 10% op mijn uurtarief bij coaching + trajecten van 12 uur en meer.
De investering voor 12 uur coaching +  komt dan bijvoorbeeld neer op € 648,-  in plaats van € 720,-
Na de intake krijg je een overzicht van het ingeschatte aantal uur en het daarbij horende tarief.

Let op! Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten (à 20 cent per kilometer).

Omdat ik vind dat iedereen moet kunnen profiteren van coaching + help ik je ook graag als je het niet zo breed hebt. Ik doe één 12 uur- traject per maand voor slechts € 150,- exclusief 21% BTW en eventuele reiskostenLet op! Ik hanteer hiervoor een wachtlijst die op data van aanvraag gerangschikt is. 

Studenten en mensen met een minimuminkomen kunnen indien gewenst hun betaling spreiden over drie maanden. Neem contact op voor meer informatie. 

 

Geloof in jezelf. Leef je droom. Dare2B!