Volwassenen

Just do it is vaak simpeler gezegd dan gedaan. Het is niet altijd even makkelijk om doelen te stellen en te realiseren, jezelf te motiveren of een vervelende situatie op een andere manier te bekijken. Het helpt het dan om daarover te praten. Een goede coach kan vaak al in een paar gesprekken een hoop voor je betekenen. Toch blijkt het vaak lastig te zijn om hetgeen dat besproken is ook daadwerkelijk toe te passen in de praktijk. Praten en doen en zijn twee verschillende dingen.


Coaching +

Dare2BYou biedt meer dan praten alleen. Met coaching + stap ik als coach werkelijk in jouw leven. Zodra het duidelijk is wat jouw doel is of wat je wilt veranderen, gaan we er direct mee aan de slag. De eerste stappen zetten we dus samen. Het grote voordeel hiervan is dat je, je doel niet meer voor je uitschuift en binnen korte tijd resultaat ziet. Dit levert je vertrouwen, kracht, energie en doorzettingsvermogen op. Het is veel makkelijker om iets vol te houden als de eerste paar stappen succesvol zijn gezet.

Coaching + werkt ook als je ergens van af wilt. Zo kun je in een burn-out zitten, een zwaar verlies geleden hebben of last hebben van angsten. In zulk soort situaties werkt het juist goed om achter je passies en talenten te komen. Als je op basis daarvan je eigen doelen creëert en realiseert ga je weer genieten van de dingen die je doet.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Kijk voor meer informatie of voor meer voorbeeldsituaties bij;

Life-coaching
Job coaching
Gezin coaching
Stoppen met roken
Afvallen met hypnose

 

 

Kies voor jezelf. Leef je droom. Dare2B!


MAKE A CHANGE


Het maakt niet uit hoe klein of groot je droom is, wat je doel is of wat je wilt veranderen. Als je die eerste paar stappen succesvol gezet hebt ziet je leven er ineens heel anders uit. Ik coach je totdat je zelf verder kunt. Vaak is dat al binnen maand.

Herken je jezelf in één van deze dingen of zit je ergens anders mee? 

Je wilt graag een eigen bedrijf opstarten
Je wil of moet een andere baan zoeken
Je wilt  je streefgewicht bereiken
Je zit in een burn-out
Je hebt last van stress
Iemand in je omgeving is ernstig ziek of overleden
Je wilt van een verslaving af
Je wilt van een droom een doel maken
Er heeft zich een plotselinge verandering voorgedaan

Wil je meer informatie of wil je graag een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Je kunt mij altijd bellen of mailen