Coaching ZZP

Een eigen bedrijf beginnen is nog nooit zo populair geweest. Het idee om ‘eigen baas’ te zijn, spreekt veel mensen aan. Toch brengt dit ook veel vragen met zich mee. Wat voor soort onderneming past bij mij?  Hoe maak ik een ondernemingsplan? Heb ik een startkapitaal nodig?  En aan welke risico’s moet ik denken? Ook de opstartfase lijkt vaak makkelijker dan het is.

Hulp bij een eigen bedrijf beginnen

Coaching voor ondernemers

Dare2Byou biedt coachingtrajecten voor iedereen die met de gedachten speelt om voor zichzelf te beginnen – of al begonnen is – maar vastloopt tijdens de opstartfase

Wil je een eigen bedrijf beginnen? Dare2BYou!

Voorbeeldsituaties 

  • Je hebt een idee en wil dat concreet maken
  • Je loopt vast tijdens de voorbereidingen.
  • Je wil erachter komen wat voor onderneming het best bij je past.
  • Je raakt snel afgeleid en/of stelt bepaalde onderdelen van je plan steeds uit.
  • Je wil advies over specifieke zaken tijdens de voorbereiding
  • Je wil wel graag voor jezelf beginnen, maar twijfelt of je het allemaal wel aankan.
  • Je hebt meerdere ideeën, maar je komt niet tot een concreet plan.

 

Hulp bij een eigen bedrijf beginnen

Dare2BYou biedt verschillende vormen van hulp bij een eigen bedrijf beginnen

Dagsessie eigen bedrijf beginnen

Een dagsessie eigen bedrijf beginnen is met name geschikt voor mensen die graag voor zichzelf willen beginnen, maar nog geen concreet doel voor ogen hebben en/of niet weten waar en hoe te beginnen. Tijdens een dagsessie ga je snel en effectief te werk. We werken de hele dag 1-op-1. Waar je normaal gesproken zes tot acht weken over doet (losse gesprekken), doe je nu in een dag. Samen ontdekken we jouw talenten en passies. We onderzoeken wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn en wat voor soort onderneming en welke ondernemingsvorm bij je past. Daarna bekijken we wat de mogelijkheden zijn en brengen we eventuele obstakels in kaart. Je krijgt een duidelijk beeld van waar je staat, waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen. Mocht je daarna behoefte hebben aan verdere begeleiding dan maken we daar een nieuwe afspraak voor.

 

Een eigen bedrijf beginnen met je eigen personal coach 

Tijdens wekelijkse of twee wekelijkse 1-op-1 gesprekken van een uur werken we samen aan jouw vraagstukken. Ik adviseer je, ben je klankbord en motiveer je. Samen zorgen we ervoor dat jij de doelen die je voor ogen hebt ook werkelijk behaalt. Uiteraard kan je ook bij mij terecht als je nog niet weet wat je doel is en/ of erachter wilt komen wat je talenten en passies zijn, en welke onderneming en ondernemingsvorm bij jou passen. We brengen de mogelijkheden en obstakels in kaart. Je krijgt een duidelijk beeld van waar je staat, waar je heen wilt en hoe je daar kunt komen.

Een eigen bedrijf beginnen met je eigen  personal trainer (coaching+)

Met de coaching+ methode word je, naast de losse gesprekken, ook actief op locatie begeleid . Dit gebeurt op de momenten wanneer jij dat nodig hebt.

Zo kan je bijvoorbeeld moeite hebben met het maken van je ondernemingsplan en dit elke keer voor je uitschuiven. Misschien vindt je het lastig om bepaalde informatie in te winnen of zie je op tegen dat moeilijke gesprek bij de bank.

In al dat soort gevallen kan coaching+ uitkomst bieden. Ik kom dan naar jou toe, motiveer je en zet die eerste stappen samen met jou. Je overwint zo de eerste obstakels. Dit levert je zelfvertrouwen, kracht en doorzettingsvermogen op. Het is veel makkelijker om iets vol te houden als de eerste stappen succesvol zijn gezet. Ik help je hierbij als coach voor ondernemers.

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Wil je mij inzetten als coach of wil je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek?  Je kan me telefonisch of per e-mail bereiken.

 Meer informatie over hulp bij een eigen bedrijf beginnen:

Werkwijze
Tarieven
Vergoedingen
Wie ben ik
Contact