Kindercoaching voorburg

Kinderen maken soms veranderingen mee die ze moeilijk kunnen verwerken. Als kindercoach help ik kinderen om veranderingen een plekje te geven. Ook help ik hen op een andere manier tegen zichzelf en de situatie aan te kijken.

Kindercoaching Voorburg

Voor wie is kindercoaching bedoeld?

Kindercoaching Voorburg  is geschikt voor alle kinderen tussen de  6  en 12 jaar. Als je kind ouder is dan 12 dan komt het in aanmerking voor pubercoaching. Het verschil tussen kindercoaching en pubercoaching is niets meer dan de manier van coachen. Pubers haken op andere dingen en een andere manier van praten aan dan jongere kinderen.

Hoe lang duurt een kindercoaching traject?

Een kindercoaching traject duurt gemiddeld tussen de 5 en 10 sessies. Dit heeft ook te maken met het soort verandering waar het kind mee te maken heeft. Voor meer zelfvertrouwen zijn vaak minder sessies nodig dan voor het verwerken van een echtscheiding of bijvoorbeeld een zieke ouder.

Wat kost een kindercoach?

De prijzen die kindercoaches vragen variëren veelal tussen de 60 en 1o0 euro per uur. Bij Dare2BYou betaal je 60 euro per uur en krijg je 10% korting op kindercoaching trajecten die meer dan 5 sessies behelzen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>