Virtuele maagband 200 euro korting!

Herfstactie 200 euro korting op de virtuele maagband

Afvallen met hypnose werkt echt! Honderden mensen zijn je al voor gegaan. Ook in Metro staat er weer een artikel over een dame die 40 kilo kwijt is door middel van afvallen met hypnose.

Klik op de onderstaande link om het artikel te lezen

http://m.metronieuws.nl/buitenland/2012/11/vrouw-valt-veertig-kilo-af-door-hypnose

Afvallen met de virtuele maagband

In mijn praktijk wordt het bewijs dagelijks geleverd. Of je nu 10,20 of 30 kilo kwijt wil… afvallen met hypnose zorgt ervoor dat jij je streefgewicht zonder al te veel moeite haalt. Tijdens de hypnose-sessies gaan we eerst al je emoties loskoppelen van je eetgedrag. Daarna geven we je hersenen de suggestie dat er een maagband wordt geplaatst. Dit houdt in dat er een dubbel hulpmiddel wordt ingezet. ten eerst heb je geen gevoel meer bij eten en ten tweede heb je veel minder trek in eten omdat je hersenen geloven dat je een maagband hebt.

Op gewicht blijven door afvallen met hypnose met de virtuele maagband

Natuurlijk is het fantastisch dat je zoveel gewicht kwijt kunt raken door middel van hypnose en de virtuele maagband. Het is alleen nog veel belangrijker dat je, je streefgewicht ook blijft houden. Je hebt er natuurlijk niets aan als je al die kilo’s weer aankomt na een paar maanden.

Uniek bij Dare2BYou virtuele maagband en online coaching

Leefstijl verandering en online coaching tot je einddoel is behaald

Een virtuele maagband kan je bij een heleboel hypnotherapeuten aan laten brengen. Niemand biedt echter de mogelijkheid om gecoached te worden in het veranderen van je leefstijl. Dit terwijl dat misschien wel het allerbelangrijkste is. Je kunt al je kilo’s wel kwijtraken maar als je er nog steeds een ongezonde leefstijl op nahoudt kom je die kilo’s ook zo weer aan. Dat is dan ook precies de reden waarom het een niet zonder het ander kan. Om een succesvol effect te krijgen en te behouden zal je, je leefstijl aan moeten passen en daar help ik je ook bij!

Gratis en vrijblijvend intakegesprek virtuele maagband

Ben je nieuwsgierig geworden en vraag je, je af of ik wat voor jou zou kunnen betekenen? Aarzel dan niet en bel of mail me voor het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke doelen en leg ik je mijn manier van werken uit. Je hoeft niets direct te beslissen, je mag er zo lang over nadenken als je wil.

 

 

 

One Response

  1. Ria H.J. Burghart zegt:

    Ik vergat nog te vertellen dat het denk ik komt door de medicatie die ik gebruik dat ik niet afval. Prednison, Methotrexaat, Aclasta-infuus en nog wat vitamines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>